Neem het zekere voor het onzekere.

Particulieren

In de verschillende levensfasen en gezinssamenstellingen vragen telkens andere zaken aandacht. Soms zijn situaties in te schatten en is daar rekening mee te houden door zelf een voorziening te treffen. Soms is dit onvoorspelbaar en zijn de financiële risico’s zo groot en ingrijpend dat daar een voorziening, in de vorm van een verzekering, de beste oplossing voor is. Verzekeringen zijn daarbij soms verplicht, maar meestal vrijwillig.

Vrijwillig en verplicht

Verplichte verzekeringen zijn de verzekeringen voor ziektekosten en voor motorvoertuigen. Vrijwillige verzekeringen zijn er voor o.a. opstal, inboedel, aansprakelijkheid particulieren, fiets, leven, overlijden, reizen.

Analyse-Overzicht-Advies

Voor het in beeld brengen van de voor u gewenste verzekeringen zullen wij altijd een kennismakingsgesprek met u houden en uw persoonlijke situatie bespreken. Wij brengen uw wensen en mogelijkheden in beeld en zullen u adviseren over de mogelijke verzekeringen die hierbij aansluiten. Wij zullen voor u bemiddelen in de totstandkoming van de door u gewenste verzekeringen.

Relatie-onderhoud

Posthumus Assurantiën bemiddelt en adviseert in verzekeringen bij diverse verzekeringsmaatschappijen. Zo verkrijgt u via ons de verzekering die het beste bij uw specifieke situatie past.